Overweegt u voor uzelf te gaan beginnen? Duizelt het u van alle wet- en regelgeving? Of bent u al een tijd zelfstandig maar twijfelt u of u teveel belasting betaalt? De fiscale wetgeving is complex en verandert bijna dagelijks. Wij helpen u graag uw weg te vinden en uw belastingdruk te minimaliseren.

Het vrije ondernemerschap heeft tal van voordelen. Maar wat valt er veel te regelen: uw algemene voorwaarden, offertes en overeenkomsten van opdracht moeten in orde zijn. U moet constant – en op tijd – voldoen aan uw financiële en fiscale verplichtingen. Het risico van aansprakelijkheid en van arbeidsongeschiktheid moet zoveel mogelijk worden afgedekt.  Moet u wellicht uw huwelijkse voorwaarden aanpassen? En niet in de laatste plaats: u bent zelf verantwoordelijk voor de opbouw van een goed pensioen. Zo maar een opsomming van enkele belangrijke aandachtspunten. Wij willen u hierbij graag helpen. Zodat u zich op uw onderneming kunt concentreren.

Wat kunnen wij u allemaal bieden?

Administratie

Als accountantskantoor kunnen wij u vanzelfsprekend helpen met uw boekhouding en uw aangifte omzet- en inkomstenbelasting. Wilt u alles uitbesteden? Dat kan. Of wilt u een gedeelte van uw administratie zelf doen. Ook dat kan. Onze online boekhoudoplossingen maken dat we dit werk flexibel kunnen verdelen. Zo werken we efficiënt en effectief met u samen.

Fiscale tools

De meeste (startende) ondernemers zitten niet te wachten op dure en complexe boekhoudpakketten. Wij hebben daarom een toolbox zelfstandigen ontwikkeld. Waarmee u op een simpele manier uw eigen administratie kan bijhouden. Al vanaf € 650 (excl. btw).

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Financiële planning

Van Oppen helpt u met het opstellen van begrotingen en bedrijfsplannen voor uw onderneming. Maar ook met het opstellen van een persoonlijk financieel plan voor u als eigenaar. Wij denken dat dit essentieel is. Waar wilt u staan over drie jaar? Hoe wilt u dit bereiken? Wat zijn uw diensten? Wat zijn uw klanten? En waarin onderscheidt u zich van de concurrenten? Simpele vragen, die wij op een simpele en praktische manier samen met u beantwoorden.

Second opinion

Vaak zult u al een boekhouder of belastingadviseur hebben. En die zal zelden slecht werk doen. Of toch? De vraag is natuurlijk of u altijd in staat bent de kwaliteit van zijn werk juist in te schatten. Twijfelt u daaraan en wilt u een onafhankelijke partij om dat te beoordelen? Van Oppen heeft accountants en belastingadviseurs in huis met jarenlange ervaring met het geven van second opinions.