VAN OPPEN + PARTNERS

Van Oppen is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Haarlem, Kwintsheul en Schiedam. Onze stijl en aanpak sluiten aan bij de praktijk van de kleine en middelgrote onderneming. Kleinschalig en professioneel. Betrokken en flexibel.

Met onze jarenlange ervaring en betrokken medewerkers zijn wij dé sparringpartner die u  als ondernemer nodig heeft. Klanten- en personeelsverloop zijn bij ons kantoor uitzonderlijk laag. Dat kenmerkt onze aanpak. Elke klant behoudt altijd hetzelfde aanspreekpunt. De basis van een even persoonlijke als professionele vertrouwensband.

Van Oppen heeft een groot netwerk en werkt nauw samen met banken, notarissen en advocaten. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door aansluiting bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en de samenwerkingsverbanden met Fiscount en Auxilium.

Missie/Visie

Van Oppen wil uw personal coach zijn. Wij zorgen dat onze klanten in financieel, bedrijfseconomisch en (fiscaal) juridisch opzicht topfit worden en we houden ze daarna in uitstekende conditie. Opdat u succesvol kunt ondernemen. Dat doet Van Oppen door begeleiding en ondersteuning gedurende de volledige levensduur van de klant. Van Oppen adviseert, corrigeert en motiveert. Proactief en dicht op de huid.

Het Team