Verhuisbericht Van Oppen + Partners

Geplaatst op 5 november 2018

Schiedam-Jan-van-Galenstraat-14

Geachte relatie,

Van Oppen verhuist én fuseert!

In 2008 zijn wij – Jeroen de Vos en Martin Vreeswijk – gaan samenwerken onder de vlag van Van Oppen. In de afgelopen 10 jaar is Van Oppen uitgegroeid tot een kantoor met 15 medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Kwintsheul en Schiedam. Trots op wat we hebben bereikt, kijken we uiteraard ook naar de toekomst en zijn toe aan een volgende stap: Van Oppen gaat fuseren!

Op 1 januari 2019 gaan Van Oppen + Partners en M&R accountants officieel samen.  Twee echte MKB-kantoren met Schiedamse wortels. Beide met een lange staat van dienst. M&R en Van Oppen zijn kantoren met eenzelfde bedrijfsfilosofie: Hoogwaardige dienstverlening in een laagdrempelige omgeving. Met oog voor de menselijke maat.

Door deze samenwerking denken we verschillende zaken te bereiken:
- Op maat gesneden dienstverlening voor al onze klanten.
- Gewaarborgde continuïteit van onze dienstverlening.
- Een uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers en voor onszelf.
- Een werkomgeving waar ruimte is voor verbreding én verdieping van kennis.
- Meer ruimte om te blijven investeren in personeel en automatisering.

Vooruitlopend op de juridische fusie gaan wij op vrijdag 2 november a.s. al verhuizen naar ons nieuwe, gezamenlijke pand aan de Jan van Galenstraat 14 op bedrijventerrein Vijfsluizen in Schiedam. Vanaf maandag 5 november bent u daar van harte welkom. Onze vestiging in Kwintsheul blijft onveranderd gevestigd op de Kerkstraat (en ook daar blijft u natuurlijk van harte welkom!).

We hopen u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en houden u uiteraard op de hoogte over de voortgang. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan horen wij dat vanzelfsprekend graag.

Met vriendelijke groet,
Jeroen de Vos & Martin Vreeswijk

Pagina 1 van 2812...1020...Minst recente »